Volgens Switch Network-redacteur Marcus Sellars is Black Ops 4 het volgende deel in de Call of Duty-reeks. De game staat gepland voor 2018 en komt uit voor de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Sellars lekte eerder ook al het nieuws rond de Dark Souls remaster en Nintendo Labo. Volgens zijn bericht op Twitter speelt Black Ops 4 zich af in de moderne tijd en is het een 'boots on the ground-ervaring'. De Switch-versie gebruikt HD Rumble en motion controls.

Vorige week lanceerde The Resistance voor Call of Duty: WW2 voor de PlayStation 4. De DLC komt over een maand ook naar de pc en de Xbox One.

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en coop games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Comments (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content