Rocket League patch verbetert prestaties van de Switch-versie

Vroemt nu nog harder dan voordien.

Psyonix heeft de toekomstplannen voor Rocket League bekendgemaakt. De komende maanden krijgt de game afwisselend updates die nieuwe content en nieuwe features aan de game toevoegen.

Feature updates verbeteren de functionaliteit van de game. Zo voegt de ontwikkelaar later dit jaar de cross-platform functionaliteit voor Rocket League toe. In maart of april lanceert een update die de prestaties van de Switch-versie verhoogt.

Na de update speel je de game in Performance Mode met 60 frames per seconde. In de de docked modus haalt de game dan een resolutie van 900p, in de handheld modus is dat 720p. In Quality Mode speel je met 30fps met respectievelijk 1080p- en 720p-resoluties.

12

De content updates voor de game voegen de komende maanden onder andere nieuwe maps toe. Ook komt er een Tournament Mode waarmee je zelf toernooien organiseert.

Rocket League lanceerde in 2015. Vorige maand raakte bekend dat Rocket League meer dan 40 miljoen spelers heeft.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread