Nintendo Switch Online release onthuld

Online dienst lanceert dit jaar.  

Nintendo heeft de releasedatum voor Nintendo Switch Online bekendgemaakt. De dienst is vanaf september 2018 beschikbaar.

Nintendo Switch Online is vergelijkbaar met PlayStation Plus of Xbox Live Gold. Je hebt een abonnement op de dienst nodig om online games te spelen op de Nintendo Switch. Een jaarabonnement op Nintendo Switch Online kost 19,99 euro.

Je krijgt middels een abonnement ook toegang tot een Classic Game Collection van Nintendo. Deze collectie bevat Nintendo-klassiekers als Super Mario Bros. 3 en Dr. Mario. Abonnees krijgen op korting op games en content.

Nintendo was aanvankelijk van plan om Nintendo Switch Online in 2017 te lanceren. In juni 2017 raakte echter bekend dat Nintendo Switch Online tot 2018 is uitgesteld. Het uitstel zorgt ervoor dat iedereen voorlopig nog gratis online games kan spelen op de Switch.

Nintendo doet meer aankondigingen. Zo is onlangs ook Mario Kart Tour onthuld voor smartphones. Nintendo werkt ook aan een Mario-animatiefilm.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread