Rockstar Games Humble Bundle onthuld voor de pc

Bevat o.a. GTA, Max Payne en L.A. Noire.  

Er is een nieuwe Humble Bundle onthuld die in het teken staat van Rockstar Games. De bundel bevat enkel pc-games en is nog beschikbaar tot 13 februari.

Voor 1 dollar krijg je Steam codes voor Max Payne, Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City en Manhunt. Als je meer dan 9,56 dollar betaalt, krijg je ook de beschikking over Bully, Grand Theft Auto: San Andreas, L.A. Noire en Max Payne 2: The Fall of Max Payne.

Voor 15 dollar krijg je naast de hierboven genoemde games ook nog codes voor de L.A. Noire DLC Bundle, Grand Theft Auto 4, Grand Theft Auto 4: Episodes from Liberty City en Max Payne 3.

Rockstar Games viert met deze bundel successen uit het verleden, maar de studio werkt ook nog altijd aan nieuw materiaal. Zo is de kans groot dat Red Dead Redemption 2 dit jaar nog lanceert. Op de site lees je alvast een overzicht met Red Dead Redemption 2 info.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread