Bekijk: Dissidia Final Fantasy NT - Launch Trailer

Op de vuist.

In Dissidia Final Fantasy NT gaan bekende Final Fantasy personages met elkaar op de vuist. De game lanceert op 31 januari exclusief op de PlayStation 4. In Randolf zijn Dissidia Final Fantasy NT preview lees je dat de game even complex als chaotisch is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread