Epic Games heeft bekendgemaakt dat de servers van Paragon op 26 april offline gaan. De ontwikkelaar verontschuldigt zich tegenover alle fans.

PlayStation 4-spelers krijgen een complete terugbetaling door te registreren via de website van Epic Games. Op de pc bestaat een afzonderlijke link hiervoor.

"We stellen echt alle inzet voor Paragon op prijs. Na rijp beraad en vele interne discussies hebben we het gevoel dat er geen duidelijk pad bestaat voor Paragon om een MOBA met voldoende spelers te worden", aldus Epic.

De free-to-play MOBA zat sinds augustus 2016 in een bčtafase en heeft deze nooit verlaten. Eerder deze week liet Epic al weten dat de toekomst van Paragon onzeker is door het succes van Fortnite Battle Royale.

ADVERTENTIE

Gerelateerde games

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Advertentie