Friday the 13th: Killer Puzzle release bekend

Drie keer raden wanneer de game uitkomt.

De makers van Slayaway Camp werken momenteel aan Friday the 13th: Killer Puzzle. Vanaf vandaag is de game reeds beschikbaar in de Verenigde Staten. Bij ons lanceert de game op vrijdag 13 april voor Android, iOS en pc.

Het concept van de game is gelijkaardig aan dat van voorganger Slayaway Camp. Elk level is een puzzel waarin je de rol opneemt van een seriemoordenaar. Je zoekt een route doorheen het level om zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Deze keer speel je uiteraard als Jason Vorhees.

12

Vorig jaar lanceerde ook al Friday the 13th: The Game van ontwikkelaar IllFonic. Vorige maand nog kreeg Friday the 13th: The Game een offline modus.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread