De makers van Slayaway Camp werken momenteel aan Friday the 13th: Killer Puzzle. Vanaf vandaag is de game reeds beschikbaar in de Verenigde Staten. Bij ons lanceert de game op vrijdag 13 april voor Android, iOS en pc.

Het concept van de game is gelijkaardig aan dat van voorganger Slayaway Camp. Elk level is een puzzel waarin je de rol opneemt van een seriemoordenaar. Je zoekt een route doorheen het level om zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Deze keer speel je uiteraard als Jason Vorhees.

12

Vorig jaar lanceerde ook al Friday the 13th: The Game van ontwikkelaar IllFonic. Vorige maand nog kreeg Friday the 13th: The Game een offline modus.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content