Bungie werkt aan nieuw systeem voor Destiny 2 shaders

Uit de schaduwen.  

Ontwikkelaar Bungie heeft laten weten dat de studio het systeem voor shaders in Destiny 2 wijzigt.

In een bericht op de officiŽle Destiny 2-site geeft de studio tekst en uitleg. "We weten dat jullie het systeem voor shaders uit Destiny 1 missen. We werken momenteel aan een manier om dit systeem in Destiny 2 te introduceren", aldus Bungie-medewerker Tyson Green.

"We snappen ook dat jullie liever niet worden beperkt in het aantal keer dan een shader kan worden gebruikt. Daarom proberen we nu shader collections te herintroduceren. We willen het ook mogelijk maken om meerdere kopieeŽn van een shader te bezitten."

1

"Momenteel wordt er nog aan deze wijzigingen gewerkt. We laten het direct weten zodra we een oplossing hebben gevonden. We willen nu vooral laten weten dat we intensief bezig zijn met het herwerken van shaders in Destiny 2", zo schrijft Green.

Destiny 2 is nog geen jaar oud, maar volgens een analist beginnen de spelersaantallen van de game nu al sterk te dalen. Volgens een verslag van de Amerikaanse nieuwsdienst CNBC is dat mogelijk te danken aan de microtransacties in de game.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread