Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bungie werkt aan nieuw systeem voor Destiny 2 shaders

Uit de schaduwen.

Ontwikkelaar Bungie heeft laten weten dat de studio het systeem voor shaders in Destiny 2 wijzigt.

In een bericht op de officiële Destiny 2-site geeft de studio tekst en uitleg. "We weten dat jullie het systeem voor shaders uit Destiny 1 missen. We werken momenteel aan een manier om dit systeem in Destiny 2 te introduceren", aldus Bungie-medewerker Tyson Green.

"We snappen ook dat jullie liever niet worden beperkt in het aantal keer dan een shader kan worden gebruikt. Daarom proberen we nu shader collections te herintroduceren. We willen het ook mogelijk maken om meerdere kopieeën van een shader te bezitten."

"Momenteel wordt er nog aan deze wijzigingen gewerkt. We laten het direct weten zodra we een oplossing hebben gevonden. We willen nu vooral laten weten dat we intensief bezig zijn met het herwerken van shaders in Destiny 2", zo schrijft Green.

Destiny 2 is nog geen jaar oud, maar volgens een analist beginnen de spelersaantallen van de game nu al sterk te dalen. Volgens een verslag van de Amerikaanse nieuwsdienst CNBC is dat mogelijk te danken aan de microtransacties in de game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Destiny 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties