The Banner Saga 3 release vervroegd

Dat hoor je niet vaak.  

Ontwikkelaar Stoic Games laat weten dat The Banner Saga 3 deze zomer lanceert. De studio was aanvankelijk van plan om de game in december 2018 uit te brengen.

The Banner Saga 3 is met behulp van Kickstarter gefinancierd. De crowdfundingcampagne voor de game heeft meer dan twee keer de benodigde 200.000 dollar opgehaald. De extra inkomsten worden onder andere gebruikt om Dredge speelbaar te maken.

Stoic meldt verder dat componist Austin Wintory binnenkort een livestream uitzendt van zijn opname van de Banner Saga 3-soundtrack. Wintory was tevens componist voor de eerste twee Banner Saga-games. Hij componeerde ook de soundtrack van Journey.

The Banner Saga 3 is in ontwikkeling voor de pc en de Mac. De kans bestaat echter dat de game in de toekomst ook naar de PlayStation 4 en de Xbox One komt. En wie weet volgt er ook nog een Nintendo Switch-versie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread