Nintendo stopt met Miitomo

Zeg maar gedag tegen je Mii.

Nintendo zet binnenkort de ondersteuning voor Miitomo stop. Vanaf 9 mei is de game niet langer beschikbaar. Ook de servers gaan die dag offline.

Miitomo was de eerste smartphonegame die Nintendo uitbracht. De game is een soort van sociaal netwerk waarin je een Mii avatar maakt en bestuurt. Die avatar rust je onder andere uit met unieke outfits.

Vanaf vandaag is het niet langer mogelijk om Miitomo Coins te kopen in de game. Als afscheidscadeau krijgt iedereen die voor 9 mei nog eens inlogt 2000 gratis coins. Tot dan krijg je ook elke dag vijf game tickets. Die heb je nodig voor de minigame Miitomo Drop.

Miitomo lanceerde in 2016 voor Android en iOS. Wie de game nog snel even wil uitproberen, vindt op onze site alvast alle Miitomo info.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread