Ontwikkelaar Sledgehammer Games brengt update 1.09 voor Call of Duty: WW2 uit. De patch past onder andere de interface in de game aan.

Zo is Headquarters niet meer de eerste optie in het 'Find Match' - menu. Daarnaast is de aankondiger in de War-modus nu minder luid. Voetstappen van spelers zijn dankzij de update ook minder goed te horen.

De studio meldt op de Call of Duty: WW2-subreddit dat de update de regeneratie van levenspunten heeft versneld. Ook beweeg je niet meer langzamer als je door het shellshock-effect van de explosie van een teamgenoot wordt getroffen.

De update is tevens een voorbereiding op de Resistance DLC voor Call of Duty: WW2. Deze uitbreiding voegt onder andere nieuwe maps en multiplayermodi toe. The Resistance lanceert op 30 januari op de PlayStation 4. Andere platformen volgen een maand later.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content