OfficiŽle Rust release bekend

Na vier jaar in Early Access.  

Ontwikkelaar Facepunch Studios maakt de officiële releasedatum van Rust bekend. de game lanceert op 8 februari op de pc.

Rust-ontwikkelaar Gary Newman beschrijft in een blogbericht wat de officiële release van Rust precies inhoudt. "We zijn niet van plan om een groot feest te organiseren voor de release van de game. Zie het eerder als een volgende stap in de ontwikkeling van Rust."

"We verlaten Early Aceess om de ontwikkeling van de game soepeler te laten verlopen. We zijn niet meer van plan om wekelijkse updates en fixes uit te brengen. In plaats daarvan lanceren we elke maand een stabiele update voor Rust', aldus Newman.

Rust is sinds december 2013 speelbaar via Steam Early Access. De survivalgame kost momenteel nog 19,99 dollar. Deze prijs wordt op 8 februari verhoogd naar 34,99 dollar. Volgens de studio is deze prijsverhoging 'een noodzakelijk kwaad'.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread