Toekomst Paragon onzeker door succes Fornite Battle Royale

Volledig overschaduwd.

In een Reddit-post laat Epic Games weten dat de toekomst van Paragon onzeker is door het succes van Fornite Battle Royale.

"Ondanks de vele aanpassingen om de game te laten groeien, blijft succes uit. Er is momenteel te weinig animo om winstgevend te zijn. We gaan nadenken over de toekomst en vragen daarbij ook om feedback vanuit de community", aldus de studio.

Een andere reden is het succes van Fornite Battle Royale. Door de explosieve groei van die game heeft Epic meer mankracht op dat project moeten inzetten. Daardoor blijven er minder middelen over om Paragon te ondersteunen.

Enige tijd geleden is Fornite Battle Royale de de grens van 20 miljoen spelers gepasseerd. Daarnaast is er voor stealth-spelers in Fornite Battle Royale een tijdelijke nieuwe modus geïntroduceerd. Rondom Paragon is het al een geruime tijd stil.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread