Hunt: Showdown closed alpha start eind januari

Schrijf je in voor de jacht.

Ontwikkelaar Crytek laat weten dat de gesloten alfa van Hunt: Showdown eind januari van start gaat. Geïnteresseerden kunnen zich via de officiële Hunt: Showdown-website opgeven. Vanaf 31 januari start de testfase.

Het doel is om de balans te testen en feedback te verzamelen. De studio blijft de gesloten alfa constant uitbreiden met nieuwe wapens, uitrustingen, vaardigheden en levels. Daarna komt Hunt: Showdown naar Steam Early Access.

Verwacht wordt dat de game daar minimaal een jaar in verblijft, afhankelijk van de hoeveelheid feedback die binnenkomt. Vooralsnog komt Hunt: Showdown enkel op de pc uit. Andere platformen en een eventuele releasedatum zijn niet bekendgemaakt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread