Overwatch League heeft tien miljoen kijkers tijdens eerste week

Kijken we van op.

Activision Blizzard maakt bekend dat meer dan tien miljoen mensen de eerste vier dagen van de Overwatch League hebben gevolgd. De eerste dag waren er ongeveer 400.000 kijkers, daarna is dat aantal stelselmatig gestegen.

De Overwatch League is een eSport-toernooi waarin vaste teams uit verschillende steden het tegen elkaar opnemen. Het eerste seizoen van het toernooi loopt nog tot in juni. In juli volgen de play-offs en de finale.

12

Het toernooi is onder andere te volgen op Twitch, MLG, en de Chinese websites ZhanQi TV, NetEase CC en Panda TV. Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er nieuwe wedstrijden.

Er is meer Overwatch-gerelateerd nieuws. Zo is Blizzard World vanaf volgende week speelbaar in Overwatch.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread