Disc Jam komt naar de Switch

Ondersteunt bovendien cross-play met de pc-versie.

High Horse Entertainment brengt Disc Jam naar de Nintendo Switch. Vanaf 8 februari is de game beschikbaar voor de console. De Switch-versie ondersteunt bovendien cross-play met de pc-versie.

Disc Jam is een kruising tussen tennis en frisbee werpen. Je scoort wanneer de tegenstander er niet in slaagt om de frisbee te vangen en terug te werpen. De game is zowel individueel als in teams van twee personen te spelen.

De Switch-versie ondersteunt zowel lokale als online multiplayer. De game krijgt bovendien een nieuwe patch. Die voegt een nieuw personage genaamd Lannie toe.

Daarnaast introduceert de patch ranked multiplayer en online seizoenen. tot slot komt er ook een gauntlet mode waarin spelers offline hun vaardigheden verbeteren.

Disc Jam lanceerde begin vorig jaar voor de pc en de PlayStation 4. In maart 2017 was de game bovendien een van de gratis PlayStation Plus-games.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread