Roadmap voor Assassin's Creed Origins DLC onthuld

Releasedata voor uitbreidingen ook bekend.  

Ubisoft heeft een roadmap voor de uitbreidingen voor Assassin's Creed Origins onthuld.

Zo laat de studio weten dat de Hidden Ones DLC op 23 januari lanceert. Deze uitbreiding vindt plaats in de Sinai-regio. Het verhaal van de Hidden Ones vindt tien jaar na de gebeurtenissen uit de hoofdgame plaats.

Op 20 februari brengt Ubisoft de gratis Discovery Tour DLC voor Assassin's Creed Origins uit. Deze feature verandert de game volgens de ontwikkelaar in een 'openluchtmuseum'. De DLC gebruikt locaties uit de game om uitleg te geven over bijvoorbeeld mummificatie.

1

Tot slot lanceert Ubisoft op 6 maart de Curse of the Pharaohs DLC. In deze DLC neem je het op tegen ondode farao's en wezens uit de Egyptische mythologie. Curse of the Pharaohs speelt zich af in de Valley of Kings-zone. Dit gebied is dus geen onderdeel van de Hidden Ones DLC.

Er is meer Ubisoft-gerelateerd nieuws. Zo is onlangs het gerucht opgedoken dat South Park: The Fractured But Whole naar de Nintendo Switch komt. Ubisoft heeft nog geen kond gedaan van de port.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread