Ontwikkelaar Epic Games laat weten dat Fortnite Battle Royale een update krijgt die onder andere de map in de game aanpast. De patch lanceert deze week.

De nieuwe update zorgt er onder andere voor dat de map wordt onderverdeeld in verschillende, unieke omgevingen. Zo zien de bergen en moerassen in de game er volgens Epic binnenkort beter uit.

Ontwikkelaar Eric Williams meldt in een YouTube-filmpje verder dat er een nieuwe stad en nieuwe opvallende locaties aan de game worden toegevoegd. De precieze omvang van deze nieuwe content is nog onbekend.

Fortnite Battle Royale is speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De volledige versie van de game lanceert in de loop van 2018.

Update: inmiddels is Fortnite Battle Royale beschikbaar op smartphones. Klik op de link voor meer info over Fortnite Mobile iOS invites. Wil je beter leren spelen of meer weten over Fornite, lees dan zeker onze Fortnite tips.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Steam Winter Sale startdatum bekendgemaakt

Evenals de genomineerden voor de Steam Awards.

Close to the Sun aangekondigd

Tes-laat niet lang op zich wachten.

Update 0.10.0 voor PUBG Mobile voegt Vikendi-map toe

Tijd om je medespelers koud te maken.

Advertentie