Re-Legion aangekondigd door 1C Company

Ontwikkelaar nog onbekend.

Uitgever 1C Company kondigt Re-Legion aan. Dat is een RTS-game in een cyberpunk-setting waarin je in elke missie verschillende doelstellingen hebt.

Re-Legion speelt zich af in het jaar 2083. Een beperkt aantal bedrijven en sektes heeft de macht in handen. De game bevat zowel een singleplayer- als multiplayermodus. in elke missie krijg je verschillende doelen, zoals het uitmoorden van ketters.

12

1C Company belooft de volgende dagen meer info over de game bekend te maken tijdens Pax South. Tijdens de beurs zijn ook een aantal andere games van de uitgever speelbaar, zoals Haimrik en Deep Sky Derelicts.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread