Technische informatie over Dark Souls Remastered onthuld

Framerate, schermresolutie, dat soort dingen.

Uitgever Bandai Namco heeft technische informatie over Dark Souls Remastered onthuld.

De pc-versie ondersteunt een native 4k-resolutie met 60fps. De PlayStation 4- en Xbox One-versies hebben een 1080p-resolutie en hebben ook een framerate van 60fps. Daarnaast hanteren de PlayStation 4 Pro en Xbox One X een upscaled 4K-resolutie met 60fps.

Voor de Switch geldt een 1080p-resolutie en 30 fps in docked mode. Handeld mode verlaagt de resolutie naar 720p en 30fps. Alle versies bevatten naast de hoofdgame ook de Artorias of the Abyss DLC en gebruiken dedicated servers voor PvP en PvE tot zes spelers.

Er doken onlangs al geruchten over een remaster van Dark Souls op. Bandai Namco heeft inmiddels officieel bevestigd dat Dark Souls Remastered naar de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One komt. De game lanceert op 25 mei.

Dan rest alleen de vraag hoe de game precies op de Switch in handheld mode werkt, aangezien je in het origineel niet kunt pauzeren. Een beetje lastig als je de trein moet halen. Nu is het wachten op de eerste in-game beelden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread