Total War: Three Kingdoms aangekondigd

Lanceert deze herfst.

Sega en Creative Assembly kondigen Total War: Three Kingdoms aan. De nieuwste game in de Total War-serie speelt zich af in het China van de tweede eeuw na Christus. De game lanceert komende herfst.

Het verhaalt focust op drie helden die het met hun legers opnemen tegen de tiran Dong Zhuo. Volgens Creative Assembly speelt de game zich af in 'een woelige periode, waarin het maar de vraag is of de alliantie tussen de drie helden standhoudt'.

Over de gameplay is verder nog niets bekend. Wel lijkt het er op dat Three Kingdoms opnieuw Legendary Lords krijgt. Dat zijn sterke individuele units die eerder ook al hun opwachting maakten in de de Total War: Warhammer-games

Vorig jaar lanceerde Creative Assembly Total War: Warhammer 2. Bruce zijn Total War: Warhammer 2 review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread