Ontwikkelaar Rare heeft laten weten dat de Sea of Thieves closed bta van 24 januari tot 29 januari speelbaar is.

De testfase is beschikbaar voor iedereen die voor 1 december 2017 lid is geworden van het Sea of Thieves Insider Programme, alsook voor iedereen die de game van tevoren heeft besteld. Tijdens de bta is een gedeelte van de volledige game beschikbaar om te testen.

Rare geeft ook aan dat de bta niet onder een NDA valt en dat het daarom is toegestaan om screenshots, video's en livestreams van de game te maken. Hou daarom ook vooral het Eurogamer Benelux YouTube-kanaal in de gaten.

De Sea of Thieves releasedatum is bekend, dus maak je maar alvast klaar om het dek te schrobben, het anker te heffen en naar booty te speuren. Arr.

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Rare onhult toekomstplannen voor Sea of Thieves

nieuwe vijanden, schepen en eilanden.

Week-eindbazen #12

Wat spelen we dit weekend?

Bekijk: Sea of Thieves - Gameplay Launch Trailer

Game komt zee-ker binnenkort uit.

Advertentie