PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt Biker en Desperado loot crates

En meer updates op testservers.

De pc-versie van PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt een nieuwe update die momenteel op de testservers speelbaar is.

De patch biedt twee nieuwe loot crates, genaamd Biker en Desperado. De namen refereren aan de twee nieuwe kledingstijlen die je met de crates bij elkaar kunt verdienen. Als je op de testserver speelt, krijg je zes sleutels en 100,000 Battle Points waarmee je de crates kunt openen.

"Door BP te spenderen krijg je een van de vier crates," aldus ontwikkelaar PUBG Corp. "Er is een grotere kans dat je een van de nieuwe crates krijgt." Momenteel is er veertig procent kans op de Desperado en Biker crates en tien procent kans op de twee bestaande loot crates.

items

De items, de sleutels en de Battle Points zijn overigens niet overdraagbaar naar de live servers. De items in de crates worden willekeurig gegenereerd en zijn puur cosmetisch.

Naast de cosmetische toevoegingen zijn er ook aanpassingen aan de game zelf gemaakt. Zo is het nu mogelijk om een speler vanuit een replay aan te geven voor valsspelen, zijn de algehele prestaties tijdens het begin van een match verbeterd en is er meer dekking op de Miramar map.

Yvo is onze die-hard PUBG'er en heeft zijn eerste chicken dinner met ons gedeeld. De vijf belangrijkste features van PUBG 1.0 vind je ook op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread