Volgens geruchten werkt Microsoft aan 'Careers', een nieuw achievementsysteem dat naast het bestaande systeem komt te staan.

Het nieuwe systeem legt de nadruk op spelers die voor langere tijd één game spelen en is ontworpen om je steeds weer nieuwe doelen in die game te geven. Als beloning voor het behalen van deze doelen verhoog je je level, kun je prestigen en krijg je loot crates voor het aankomende Avatar-systeem.

Het bericht komt van Windows Central, die nieuwe broncode heeft zien verschijnen in de Insider-versies van Xbox Live. In het verleden heeft Xbox-topman Mike Ybarra al aangegeven dat het huidige achievementsysteem niet representatief is voor mensen die zich op één game richten.

Microsoft heeft nog niet op de geruchten gereageerd.

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content