Overwatch-fan Joshua Llorente heeft de interesse gewekt van Blizzard Entertainment met zijn zelfgemaakte map. Blizzard-medewerker Jeff Kaplan liet op Reddit alvast weten 'contact te zullen opnemen' met Llorente.

De fan onthulde recent zijn zelf bedachte map voor Overwatch. Deze heet Cairo en speelt zich in en tussen een aantal Egyptische gebouwen af. De map is bedoeld voor de Payload-modus van Overwatch. Llorente werkte er gedurende twee maanden aan.

Het is nog niet bekend of Blizzard ook echt van plan is om de map naar de game te brengen, maar de interesse van Jeff Kaplan is in elk geval hoopgevend voor de jonge ontwikkelaar.

Overwatch lanceerde in 2016 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de site lees je Yvo's Overwatch review.

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Advertentie