De Switch-versie van Bayonetta 2 krijgt onder andere ondersteuning voor lokale multiplayer. Dat staat op de productpagina op Nintendo's website.

De Tag Climax mode was op de Wii U alleen online met vrienden te spelen. Op de Switch wordt local multiplayer ondersteund, door meerdere Switch consoles aan elkaar te koppelen via LAN. Er is geen split screen mogelijkheid.

Tevens zijn de kostuums van Peach, Daisy, Link, Samus en Fox McCloud direct met de corresponderende amiibo te ontgrendelen. Net als in de Wii U-versie zijn ze ook te verdienen door de game normaal te spelen.

Bayonetta 2 komt samen met de eerste Bayonetta op 16 februari uit voor de Nintendo Switch. Onlangs is Bayonetta 3 exclusief voor de Switch aangekondigd.

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content