Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Origins: The Hidden Ones DLC deze maand verwacht

Ook gratis content onderweg.

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de Hidden Ones DLC voor Assassin's Creed Origins deze maand nog lanceert. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

De uitbreiding voegt een nieuw verhaal toe dat plaatsvindt na de gebeurtenissen van de hoofdgame. The Hidden Ones introduceert ook een volledig nieuwe door Romeinen overheerste regio. De DLC verhoogt tevens de level cap van 40 naar 45.

Ubisoft meldt verder dat Assassin's Creed Origins deze maand een grote update krijgt. De patch voegt onder andere een extra quest in voorbereiding op de DLC en een Warden-outfit geïnspireerd op For Honor toe.

Ook de Trials of the Gods maken hun terugkeer. Zo kun je het nu opnieuw tegen Anubis opnemen. Het gevecht tegen Sobek is vanaf 23 januari weer tijdelijk beschikbaar.

Gedurende de maand januari worden er verder nieuwe wapens en kostuums aan de in-game store toegevoegd. De gratis Heka chests bevatten nu ook items uit de Nightmare, First Civilisation, Gladiator en Wacky-pakketten.

Ubisoft lijkt de game regelmatig van nieuwe content te voorzien. Eind vorig jaar voegde een Assassin's Creed Origins update een Horde mode toe.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Origins

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.

Reacties