Star Wars: Battlefront 2 heeft een multiplayer update gekregen. Het betreft hier specifiek de game uit 2005 van ontwikkelaar Pandemic Studios.

In oktober is de multiplayer van de game al hersteld, die aanvankelijk gebruik maakte van het inmiddels afgesloten GameSpy-platform. Deze nieuwe patch voegt een verbeterde lobby toe en geeft Steam namen nu correct weer. Ook wordt ping beter berekend.

De patch is gemaakt door GOG, een website die klassieke games verkoopt. De makers van de patch geven wel aan dat ze niet meer kunnen doen dan de originele functionaliteit herstellen. Ondertussen werken fans van het geschrapte Battlefront 3 aan Galaxy in Turmoil

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Advertentie