Er is mogelijk een HD Remaster in de maak van Burnout Paradise. Verschillende online winkels boden de game de afgelopen maanden reeds te koop aan. De game lanceert vermoedelijk in maart.

Vorige maand stond de Burnout Paradise HD Remaster al op een Braziliaanse website. Gisteren bood ook een Japanse webwinkel de game kortstondig aan. Volgens die laatste winkel lanceert de game op 16 maart voor de PlayStation 4 en Xbox One.

De game kost vermoedelijk ongeveer 30 euro. Over een mogelijke pc-versie is nog niets bekend. Burnout Paradise lanceerde in 2008 voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. In 2009 volgde de Burnout Paradise Ultimate Box die eveneens voor de pc uitkwam.

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Criterion stopt met ontwikkeling van racing games

Geen Burnout of Need for Speed meer.

Geen Burnout Paradise DLC meer

Criterion laat de game achter zich.

Nieuwe Doom film in de maak

Gedoemd te mislukken?

Advertentie