Platinum Games-medewerker Atsushi Inaba laat in een interview weten dat de studio momenteel aan twee gloednieuwe games werkt. Volgens Inaba gaat het om nieuwe IP's voor de studio. Eerder ontwikkelde Platinum Games onder andere Bayonetta en Vanquish.

De games worden ontwikkeld in eigen beheer, dus zonder externe uitgever. Volgens Inaba komt het idee voor beide games van eigen medewerkers. Het is nog niet geweten over wat voor games het gaat, maar Inaba geeft wel aan dat de fans 'crazy hardcore action' verwachten van Platinum Games.

12

Aan beide games werken momenteel ongeveer 20 medewerkers. Daardoor zijn de games volgens Inaba 'iets tussen AAA en indie'. Daarnaast werkt Platinum nog aan verschillende andere games. Zo is onlangs Bayonetta 3 aangekondigd.

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Advertentie