Beholder 2 aangekondigd

Maakt carričre.

Ontwikkelaar Warm Lamp Games maakt bekend dat er een opvolger voor Beholder in de maak is. Beholder 2 lanceert in de tweede helft van 2018 en plaatst je opnieuw in de schoenen van een medewerker van een totalitair regime.

In de eerste Beholder speelde je de rol van een landheer. Met behulp van geheime camera's bespioneerde je je buren en gaf je verdachte activiteiten door aan de overheid. In Beholder 2 is de opzet hetzelfde, maar deze keer werk je in een overheidsdepartement en bespioneer je je collega's.

In de game bepaal je zelf hoeveel informatie je doorspeelt aan de overheid. Je kan er dus ook voor kiezen om informatie te verzwijgen, of net om collega's die jouw carrière in de weg staan in de problemen te brengen. Beholder 2 is voorlopig enkel aangekondigd voor de pc. Het is nog niet geweten of er ook een consoleversie komt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread