Double Fine heeft via crowdfundingplatform Fig laten weten dat Psychonauts 2 niet in 2018 uitkomt.

De blogpost geeft aan dat Double Fine nu 'volop in productiemodus is', en dat er vijf verschillende teams werken aan alle locaties in de game. Daarnaast is er een gameplayteam bezig met de skills, puzzels en platforming.

"Nu dat we vol aan de slag zijn gegaan hebben we een beter idee hoe groot de game die we maken wordt, hoe lang het duurt om het te maken en hoe lang het duurt om het geweldig te maken. Vanuit dat standpunt weten we dat we Psychonauts 2 niet in 2018 kunnen lanceren, wat we aanvankelijk dachten toen we twee jaar geleden begonnen met Fig."

In dezelfde post deelt Double Fine een video over de familie van Raz, van hun conceptschetsen tot het animeren van de 3D modellen. Tim Schafer mag van mij alle tijd van de wereld nemen, zolang dat betekent dat Psychonauts 2 een geweldige game wordt.

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (3)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Erik Wolpaw verlaat Valve

Schrijver van Half-Life, Portal en Left 4 Dead.

Psychonauts 2 heeft uitgever

Starbreeze Studios investeert acht miljoen.

Psychonauts 2 behaalt crowdfundingdoel

Campagne duurt nog vijf dagen.

Advertentie