Via het Japanse gamesmagazine Famitsu laat SEGA weten dat het leveling-systeem in Valkyria Chronicles 4 anders werkt dan voorheen.

In de game level je namelijk niet langer individuele characters, maar hun classes. Op die manier lopen minder benutte personages niet achter op de rest, en behoud je door de gehele game de flexibiliteit om je team samen te stellen zoals je wilt.

SEGA heeft ook een livestream aangekondigd, die op 27 december plaatsvindt. Daar wordt voor het eerst de gameplay getoond. De livestream is alleen in het Japans en onder andere te zien op YouTube en Periscope.

Valkyria Chronicles 4 komt in 2018 uit in het westen, voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Advertentie