Cuphead is twee miljoen keer verkocht

Goed gegokt.

Op het blog van Studio MDHR maakt de ontwikkelaar bekend dat Cuphead meer dan twee miljoen keer verkocht is.

"Zelfs in onze stoutste dromen hadden we nooit verwacht dat onze gekke poppetjes zo werden omarmd door fans over de hele wereld, en we zijn vereerd door jullie steun.", aldus het blog. Het betreft een combinatie van de verkoopcijfers van de pc- en Xbox One-versies.

De artstijl is een groot onderdeel van de aantrekkingskracht van de game, maar complimenteert dat ook met ijzersterke en uitdagende gameplay. Cuphead is een succesverhaal voor de onafhankelijke ontwikkelaar, zeker als je bedenkt dat de game nog geen drie maanden op de markt is.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread