Op het blog van Studio MDHR maakt de ontwikkelaar bekend dat Cuphead meer dan twee miljoen keer verkocht is.

"Zelfs in onze stoutste dromen hadden we nooit verwacht dat onze gekke poppetjes zo werden omarmd door fans over de hele wereld, en we zijn vereerd door jullie steun.", aldus het blog. Het betreft een combinatie van de verkoopcijfers van de pc- en Xbox One-versies.

De artstijl is een groot onderdeel van de aantrekkingskracht van de game, maar complimenteert dat ook met ijzersterke en uitdagende gameplay. Cuphead is een succesverhaal voor de onafhankelijke ontwikkelaar, zeker als je bedenkt dat de game nog geen drie maanden op de markt is.

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Studio MDHR: 'Cuphead komt nooit naar de PlayStation 4'

Blijft voor altijd een Xbox One-exclusive.

Xbox Play Anywhere functie vanaf september beschikbaar

Betaal voor één en speel het op twee.

The Witcher-serie krijgt acht afleveringen

Lanceert vermoedelijk in 2020.

Advertentie