Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fury laat in Darksiders 3 haar zweep gelden

Pittige tante!

Uitgever THQ Nordic laat in een nieuwe Darksiders 3 gameplay trailer Fury met haar zweep in actie zien. Eerder dit jaar werd Darksiders 3 officieel onthuld. De game lanceert in 2018 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Fury is een van de vier Ruiters van de Apocalyps en wordt als een magiër omschreven. In opdracht van de Charred Council moet zij het in een 'levende open wereld' tegen de Seven Deadly Sins en hun dienaren opnemen.

Cover image for YouTube videoDarksiders 3 - Gameplay December 2017

In tegenstelling tot War en Death uit de voorgaande delen speelt Fury heel anders. Ze is sneller dan War, maar langzamer dan Death. Daarnaast is ze kwetsbaarder dan haar broers en heeft ze meer moeite met groepen tegenstanders.

Verder is haar kapsel een personage op zich. Het reageert op iedere situatie anders en het verandert naarmate je meer vaardigheden vrijspeelt. Gebruik bijvoorbeeld magie gebaseerd op vuur en je kapsel vat vlam.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Darksiders 3

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties