Het eerste DLC-pakket voor Call of Duty: WW2 is met een video bekendgemaakt. De uitbreiding heet Resistance en komt eerst uit op de PlayStation 4 op 30 januari. Een maand later volgen de pc en Xbox One.

De DLC bevat drie nieuwe maps - Anthropoid, Occupation en Valkyrie - en een nieuwe missie voor War Mode genaamd Operation Intercept. In hoofdstuk The Darkest Shore kan je het ten slotte opnemen tegen de niet-aflatende Nazi Zombies.

Resistance is de eerste van vier aangekondigde uitbreidingen en inbegrepen in de Season Pass voor de game. In onze Call of Duty: WW2 review lees je wat Sander ervan vond.

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPGís en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Advertentie