Ontwikkelaar Fatshark heeft Warhammer: Vermintide 2 officieel bevestigd voor de PlayStation 4 en Xbox One. Afgelopen zomer is Warhammer: Vermintide 2 aangekondigd voor de pc. Een mogelijke Nintendo Switch-versie is niet genoemd.

In Warhammer: Vermintide 2 neem je het tegen Chaos op, maar de Skaven zijn ook van de partij. Daarnaast keren de vijf hoofdpersonen uit het origineel terug. Verdere details over de game ontbreken momenteel nog.

Het is de bedoeling dat Warhammer: Vermintide 2 in het eerste kwartaal van 2018 op de pc uitkomt. Een exacte releasedatum is niet bekendgemaakt. Naar verwachting volgen de consoleversies enkele maanden later.

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content