Uitgever Sega heeft de Total War: Warhammer 2 - Rise of the Tomb Kings DLC onthuld. De zogenoemde campaign pack komt op 23 januari 2018 uit en kost 17,49 euro. Je krijgt tien procent korting indien je de uitbreiding vooraf koopt.

Er is geen verhaal voorzien, maar er zijn wel vier nieuwe Legendary Lords om zowel de Eye of the Vortex als de Mortal Empires campaigns mee te spelen. Je kunt kiezen uit Settra the Imperishable, High Queen Khalida, Grand Hierophant Khatep en Arkhan the Black.

Het doel van de Tomb Kings is om de negen boeken van Nagash te vinden. Ieder boek levert een bonus in de campaign op. Het leger van de Tomb Kings is divers en beschikt over de mogelijkheid om zandstormen op te roepen en gevallen krijgers te laten herrijzen.

Bruce zijn Total War: Warhammer 2 review lees je op de site. Ondertussen werkt ontwikkelaar Creative Assembly aan een nieuwe IP en heeft de studio Total War Saga: Thrones of Britannia aangekondigd.

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Advertentie