Gisteren was het 18 december 2017 en dat betekent dat onze geliefde JRPG-reeks Final Fantasy dertig jaar oud is geworden. Gefeliciteerd, Square Enix! Op de redactie lokte dat uiteraard het eeuwenoude gesprek uit, wat is nou de beste Final Fantasy game?

Turn-based gevechten braken uit, Materia werd gegooid en Summons werden opgeroepen want niemand kon het maar eens worden over de volgorde van het lijstje met de beste Final Fantasy-titels. Maar, het was wel duidelijk dat er een aantal games verreweg het meest werden genoemd. Dit zijn de zeven beste Final Fantasy-games!

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content