Via Twitter laat ontwikkelaar Radiant Entertainment weten dat Rising Thunder vanaf januari aan de community wordt geschonken.

"Het is onze intentie om de game aan jullie terug te geven, en om er los op te gaan", aldus de tweet. De game is hetzelfde als toen de servers werden afgesloten, maar bevat tevens de optie voor Local Play en nog een aantal andere verbeteringen.

De studio geeft ook de broncode van de servers vrij, zodat online multiplayer kan blijven bestaan. Het gaat hier specifiek om nieuwe broncode, aangezien de originele server 'nogal een monster was, met een hoop verschillende diensten die het moeilijk maakte om te onderhouden.'

Radiant Entertainment is gekocht door Riot Games, waardoor Rising Thunder is stil te komen liggen. Het team werkt nu aan een nieuw project.

Rising Thunder is een strakke fighting game met grote robots, en een nadruk op toegankelijkheid voor casual fans. Moves hebben een cooldown, maar de game biedt genoeg dat ook hardcore fanaten een hoop uit de game kunnen halen.

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Riot Games koopt Radiant Entertainment

Rising Thunder gaat naar de schroothoop.

Vechtgame Rising Thunder nu gratis te spelen

Wanneer je je voor de alfatestfase registreert.

The Witcher-serie krijgt acht afleveringen

Lanceert vermoedelijk in 2020.

Week-eindbazen #16

Wat spelen we dit weekend?

Advertentie