De regisseur van Monster Hunter World heeft in een interview met Mein-MMO laten weten dat de game ongeveer 40 tot 50 uur lang is.

'Het hangt van de speler af', aldus Yuya Tokuda. De schatting heeft alleen betrekking op de campaign, aangezien de postgame content niet wordt meegerekend. Bovendien krijgt de game regelmatig nieuwe wekelijkse quests en andere gratis updates die de game nog groter moeten maken.

Onlangs was de Monster Hunter World bta speelbaar op de PlayStation 4 en wij waren erbij om de testfase te streamen. De game komt uit op 26 januari 2018 voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Een pc-versie staat ook in de planning, maar deze heeft nog geen releasedatum.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth