Dragon Quest Builders komt naar de Nintendo Switch

Mobiele blokkendoos. 

Uitgever Square Enix kondigt aan dat Dragon Quest Builders naar de Nintendo Switch komt. De game komt op 9 februari 2018 uit. Dragon Quest Builders lanceerde vorig jaar op de PlayStation 3, PlayStation 4 en de PlayStation Vita.

De game is een RPG met Minecraft-elementen. Jij bent de Builder, de enige die nog weet hoe je iets moet bouwen. Het is jouw taak om de wereld te herstellen en daarvoor de benodige grondstoffen te verzamelen.

In Sander zijn Dragon Quest Builders review lees je meer over de game. Daarnaast is Dragon Quest Builders 2 aangekondigd voor de PlayStation 4 en de Nintendo Switch. Het vervolg voegt onder andere een co-op modus toe.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread