EA heeft een gratis update voor Need for Speed Payback aangekondigd. De patch introduceert nieuwe auto's en een nieuwe modus genaamd Speedcross.

In Speedcross moet je punten verzamelen door drifts en sprongen uit te voeren, terwijl je ook 'smackables' kapot rijdt. Dat doe je tegen een AI-gestuurde racer. Degene met de meeste punten wint het evenement. Er zijn zestien Speedcross-evenementen over de map verspreid.

Speciaal voor het Speedcross-evenement voegt de update ook vier nieuwe auto's toe, waaronder de Infiniti Q60 S. Bovendien zijn zes 'abandoned cars' nu ook te koop bij de dealer. Eerder moest je ze ontgrendelen door de onderdelen in de open wereld te vinden.

De gratis update is vanaf dinsdag te downloaden. Hierdoor krijgt de game wat meer variŽteit, wat hard nodig is. De Need For Speed Payback review lees je nogmaals op de site. Inmiddels zijn de Need for Speed Payback loot boxes ook aangepast.

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content