UPDATE:Atlus heeft Catherine Full Body officieel aangekondigd, voor de PlayStation 4 en de PlayStation Vita. Het betreft hier een heruitgave van de PlayStation 3-versie met een derde Catherine en daarmee gelijk een nieuw einde.

Er staat een livestream op het Japanse Nico Nico voor 22 december gepland, waar meer informatie over de game wordt gedeeld.

Goed om te zien dat de PlayStation Vita niet wordt vergeten, hoewel het mijzelf bij het schrijven van het oorspronkelijke bericht volledig is ontschoten.

Oorspronkelijk bericht: Volgens geruchten wordt er aan het eind van het jaar een aankondiging rondom Catherine verwacht, vanuit Studio Zero.

Studio Zero is het tweede team van Atlus, opgezet door de regisseur van Persona 3, 4 en 5. Op dit moment werkt het team aan Project Re-Fantasy, een volledig nieuw concept dat niets met Persona of de Shin Megami Tensei-reeks te maken heeft.

Studio Zero heeft ook laten weten dat het aan een tweede game 'voor onderweg' werkt, en dat we daar eerst over horen voordat we meer informatie over Project Re-Fantasy krijgen.

Volgens een betrouwbare bron in de Japanse game industrie werkt Atlus aan een nieuwe Catherine game, maar het is onduidelijk of het een vervolg of remaster betreft.

Als wij vervolgens alle puzzelstukjes naast elkaar leggen, lijkt het ons dat Studio Zero aan een Switch-versie van Catherine werkt. Als de geruchten kloppen, hoeven we niet lang te wachten tot we een antwoord hebben.

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Threading

Gerelateerde content

Catherine Review

Huisje boompje beestje of jong en wild?

Catherine naar het Westen

De nachtmerries beginnen deze zomer.

Atlus wordt ontbonden

Geen invloed op games in ontwikkeling.

The Witcher-serie krijgt acht afleveringen

Lanceert vermoedelijk in 2020.

Week-eindbazen #16

Wat spelen we dit weekend?

Advertentie