Fighting EX Layer beta nu beschikbaar op PlayStation 4

Skullomania!

Arika heeft de Fighting EX Layer bta beschikbaar gemaakt op de PlayStation 4. Deze is tot 25 december beschikbaar.

De bta bevat zes speelbare personages: Kairi, Garuda, Allen Snider, Shirase, Darun Mister en Skullomania. Iedereen behalve Shirase is een terugkerend personage uit de PlayStation 1 fighting game Street Fighter EX Plus Alpha, die ook door Arika is ontwikkeld.

Je hebt een PlayStation Plus-account nodig om de bta te kunnen spelen, aangezien Arika tijdens de bta de netcode van de game test. Fighting Layer EX komt in 2018 uit. Als je me nu wilt excuseren, het is hoog tijd om mijn Skullomania-skills weer uit het vet te halen.

Er is nog meer fighting game nieuws. De inhoud van Street Fighter 5 seizoen 3 is bekendgemaakt.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread