Tijdens PSX heeft Capcom een nieuwe trailer voor Monster Hunter World getoond. Aan het einde daarvan is te zien dat Mega Man een bijrol heeft in de game.

Specifiek betreft het een Mega Man outfit voor je Palico-kompaan, in de stijl van de 8-bit Mega Man sprite. Terwijl je Palico dat kostuum draagt, verandert de achtergrondmuziek naar klassieke Mega Man-chiptunes. Elk wapen dat je gebruikt heeft zijn eigen nummer.

Aloy van Horizon: Zero Dawn komt ook naar de game. Haar Palico ziet er uit als een Watcher. Vanavond start de Monster Hunter World open bta, die wij op zondag om 12 uur gaan streamen op YouTube. Team Kansloos is terug, baby!

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth