Metro Exodus komt in de herfst van 2018 uit

Een nieuwe trailer verzacht de pijn van het lange wachten.

Uitgever Deep Silver maakt bekend dat Metro Exodus in de herfst van 2018 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uitkomt. Daarnaast is er tijdens de Game Awards een nieuwe trailer van de game uitgebracht.

Metro Exodus is inmiddels het derde deel in de Metro-serie. Je speelt opnieuw als Artyom, die nu de metrotunnels van Moskou achter zich laat. In een post-apocalyptisch Rusland trekt hij naar het oosten om een nieuw bestaan op te bouwen.

Op de afgelopen E3-beurs is Metro Exodus tijdens de Microsoft persconferentie officieel onthuld. De game draaide daar op een Xbox One X en toen heeft ontwikkelaar 4A Games ook de eerste Metro Exodus gameplay getoond.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread