PlayStation 4 meer dan 70 miljoen keer verkocht

Wat een gevierde vier.  

Sony laat weten dat de PlayStation 4 wereldwijd meer dan 70 miljoen keer is verkocht. Dat getal is gebaseerd op de verkoopcijfers tot 3 december 2017.

Het bedrijf meldt verder dat er sinds de release van de PlayStation 4 ruim 600 miljoen PlayStation 4-games zijn verkocht. Dat cijfer omvat zowel de verkoop van fysieke games als de verkoop van games ind e PlayStation Store.

De PlayStation VR is sinds eind 2016 ook meer dan 2 miljoen keer over de toonbank gegaan. Daarnaast zijn ruim 12 miljoen PlayStation VR-games verkocht. Sony geeft verder aan dat er momenteel nog 130 PS VR games in ontwikkeling zijn.

Er is meer Sony-gerelateerd nieuws. Zo organiseert het bedrijf dit weekend de PlayStation Experience in de Amerikaanse stad Anaheim. Het schema van de PlayStation Experience 2017 is inmiddels ook bekend.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread