Freddy Fazbear's Pizzeria Simulator is de nieuwste game van Scott Cawthon, de maker van Five Nights at Freddy's. De game is nu gratis te spelen via Steam.

In de game ben je de eigenaar van een pizzeria. Je bouwt je restaurant uit, ontwerpt je eigen pizza's en probeert je klanten tevreden te houden. Al snel krijg je echter te maken met de typische jumpscares waarvoor de Five Nights at Freddy's-games bekend staan.

12

Eerder dit jaar heeft Cawthon Five Nights at Freddy's 6 geannuleerd. De ontwikkelaar gaf toen reeds aan dat er mogelijk nog spin-offgames in hetzelfde universum lanceren. Pizzeria Simulator is de eerste dergelijke spin-off die uitkomt.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content