Jak 2, 3 and Combat X Racing komen naar de PlayStation 4

Zeer binnenkort.

Jak 2, Jak 3 en Jak X: Combat Racing zijn vanaf volgende week speelbaar voor de PlayStation 4. Vanaf 6 december zijn de games beschikbaar via de eShop. Eerder dit jaar bracht Sony ook al de originele Jak and Daxter opnieuw uit voor de PlayStation 4.

Opvolger Jak 2 lanceerde in 2003 en introduceerde onder andere een open wereld en voertuigen. Jak 3 kwam een jaar later uit en bouwde verder op die elementen. Jak X: Combat Racing was tenslotte een racegame met power-ups. Alle nieuwe versies bieden een 1080p-resolutie en ondersteuning voor Trophies.

Eerder kwam er ook al een nieuwe Ratchet & Clank game naar de PlayStation 4. Nu is het enkel nog wachten tot ook Sly Cooper zijn debuut maakt op de console.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread